“De rolstoel in de klimhal -sportklimmen ondanks een hersentumor-“

Het is dan eindelijk echt gebeurd: mijn boek over paraklimmen (en dan vooral op het Wereldkampioenschap in Parijs in 2016) is verschenen!

BESTEL HET HIER

vastberaden blik Zout Fotografie (14 van 34)

 

Vrijdag 31 augustus heb ik het boek in de klimhal Mountain Network in Nieuwegein officieel overhandigd aan Joachim Driessen, voorzitter van de NKBV.

 

In het boek vertel ik mijn verhaal: over hoe, wanneer en waarom ik ben begonnen met sportklimmen, en hoe de trainingen van de paraklimmers verschillen van die van andere klimmers.

 

 

 

 

 

 

Waarom in de klimhal in Nieuwegein?

Omdat deze klimhal vanaf het begin de paraklimmers heeft gesteund. De meeste van onze trainingen zijn in deze hal, en de hal is daardoor in de afgelopen jaren bijna een tweede thuis geworden.
boekpresentatie_big

Lees mijn verhaal, en laat je inspireren door een verhaal over sporten, doorzetten en de top bereiken!

 

 

 

Blurb uit het boek:

“Om zes uur is jouw categorie aan de beurt. Jij en de andere klimmers in jouw categorie mogen dan met z’n allen tegelijk zes minuten lang de wedstrijdroute bestuderen: jullie hebben zes minuten om je in te lezen in de route. Daarna moeten jullie achter het podium wachten tot je één voor één wordt opgeroepen om de finaleroute te klimmen.” Het gaat nu dan toch echt gebeuren. Ik doe mee in de finale van het wereldkampioenschap paraklimmen in Parijs!

BESTEL HET BOEK HIER

About fbenedictus

Philosopher of physics at Amsterdam University College and Utrecht University, managing editor for Foundations of Physics and international paraclimbing athlete
This entry was posted in Paraclimbing and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply